Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! *

Nu dubbele JBC-punten bij elke aankoop! *

  • Personalisatie Personalisatie

Personaliseer jouw item met Studio Unique

Je bent uniek en dat mag iedereen weten! Met Studio Unique was het nog nooit zo makkelijk. Zo kan je je (koos)naam of initialen laten borduren op onze cosy sweaters en mutsen. De mini's tonen wie ze zijn met hun gepersonaliseerde jeans salopette of salopette jurk. Twin met de hele familie in matching sweaters of mutsen met jullie (bij)naam. De naam, koosnaam of initialen worden in een kleur naar keuze op één van de items geborduurd. Hoe leuk is dat?! Welk kledingstuk personaliseer jij? Laten zien wie jij bent was nog nooit zo makkelijk!

Psst... Ook heel leuk om een origineel, gepersonaliseerd cadeautje te geven dat de ontvanger op het lijf geschreven is!

Shop de mutshave

Shop de Jeans tattoo

Mama en papa, ik wil een tattoo! (Een superleuke jeanstattoo op mijn bil, heup of borst.) Personaliseer de jeans van je zoon of dochter met een coole jeanstattoo. Nu ook voor babymeisjes en -jongens.

Shop de sweater

De grootste faam krijg je met je eigen naam. Maak nu zelf je eigen persoonlijke sweater en laat er met een kleur naar keuze jouw naam en geboortejaar op borduren. Haal de populaire Studio Unique-sweater nu in huis!

Hoe werkt Studio Unique verder? Simpel:

  1. 1. Kies je kledingstuk
  2. 2. Kies de maat
  3. 3. Selecteer de kleur van je borduursel
  4. 4. Geef je (koos)naam in
  5. 5. Dubbel & triple check de spelling
  6. 6. Vul je adresgegevens in
  7. 7. Bestel!

ZO JBC

Zoveel ideeën om je muts te personaliseren - Studio Unique

ZO JBC

Een unieke muts

Een muts waar je, in een kleur naar keuze, je naam, koosnaam of favoriete hashtag op kan laten borduren. Superleuk en persoonlijk! Maar jijzelf kan de muts een laatste finishing touch geven, zo wordt je Studio Unique-muts echt superuniek!

Lees op de blog