Born to win actie bij JBC
Born to win actie bij JBC

Born to Win actie

Shop t.e.m. 30/09/2023 baby- of zwangerschapscollectie op JBC.be of in jouw JBC-winkel en maak kans op een jaarlijks shopbudget van €250 en dat 12 jaar lang!

Deelname enkel geldig met je klantenkaart en bij inschrijving van de JBC-nieuwsbrief. De wedstrijd geldt niet als je online bestelt zonder account. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be bij het uitchecken of vraag een klantenkaart in de winkel. Ben je nog niet ingeschreven voor de JBC-nieuwsbrief? Geef je e-mailadres door aan de kassa of schrijf je hier in.

Na je aankoop ontvang je een unieke code op je mail van je klantenkaart (max. 1 code per dag). Je kan deze code ingeven t.e.m. 05/10 op onze wedstrijdpagina. Je weet direct of je gewonnen hebt!Heb jij jouw unieke code al ontvangen? Vul ‘m hier in

Musthaves

Ontdek onze nieuwe musthaves voor je mini. Onze babycollectie is gemaakt in comfortabele, soepele stofjes. Zo kan je mini er naar hartenlust in bewegen, kruipen en de wereld ontdekken.

Psst: Nood aan wat meer informatie als toekomstige mama of papa? Wij helpen je graag op weg

Shop nu Baby checklist
Born to win
Born to win
Born to win
Born to win
Born to win

Atelier Maman

Word jij binnenkort mama? Ontdek onze collectie voor mama’s gemaakt door mama’s. Jeans met verstelbare taille, tops en sweaters die je zowel tijdens als na je zwangerschap makkelijk doordraagt en enkele leuke key items. Shop je favorieten of laat je inspireren door wat je nu écht nodig hebt tijdens je zwangerschap.

Shop nu checklist
Born to win
Born to win

Zeg het met JBC

Born to win
Born to win
Born to win
Born to win
Born to win

*Uitgebreid wedstrijdreglement: lees hier

** Bij elke aankoop uit de baby- en zwangerschapscollectie in de JBC-winkels en op JBC.be ontvang je vanaf 01/09/2023 t.e.m. 30/09/2023 een unieke code via mail om deel te nemen aan de BORN TO WIN wedstrijd. Enkel op vertoon van je klantenkaart en bij inschrijving van de JBC-nieuwsbrief. Niet geldig bij een online guest check-out. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Ben je nog niet ingeschreven voor de JBC-nieuwsbrief? Geef je e-mailadres door aan de kassa of schrijf je in op www.jbc.be/nieuwsbrief. Maximum 1 unieke code per dag. Met deze unieke code maak je kans op een shopbudget van €250 per jaar, 12 jaar lang. In het totaal zijn er 5 winnaars van deze wedstrijd. Je ontvangt geen unieke code voor BORN TO WIN op tweedehands kleding.