Born to win bij JBC Born to win bij JBC

WIN een kinderleven lang

JBC-kleding t.w.v. €3000

Een kindje krijgen is iets wondermoois. Bij JBC hechten we dan ook erg veel belang aan de allerkleinsten. In de maand maart zetten we onze kleine kampioenen in de kijker. 💛

Is jouw baby born to win? Shop t.e.m. zondag 31/03 baby- of zwangerschapskleding en maak kans op een kinderleven lang JBC-kleding t.w.v. €3000

shop babykleding shop zwangerschap
Loyalty JBC

Shop onze baby- of zwangerschapscollectie met je klantenkaart

Loyalty JBC

Ontvang je unieke code via mail, check zeker ook je spamfolder

Loyalty JBC

Doe mee aan de wedstrijd & ontdek meteen of je gewonnen hebt!

Loyalty JBC

Musthaves voor je mini

Laat je mini de wereld ontdekken in de meest comfortabele en zachte kleding die ook nog eens supermooi is. Win-win!

shop babykleding
Loyalty JBC
Loyalty JBC

Blijf vooral jezelf

In onze zwangerschapskleding blijf je jezelf voelen gedurende je zwangerschap. Fashion items die comfortabel zitten. Yes!

shop zwangerschap
Loyalty JBC

Personaliseer je mini's items

Supertip: wil jij graag babykleding personaliseren? Personaliseer de naam van je baby op een zachte tetradoek, badcape, rompertje, pyjama's, slabbetje of muts. Ideaal voor een gender/naam reveal én het ideale cadeautje voor een kraambezoek of babyborrel. Ontdek baby lifestyle in Studio Unique.

shop personalisatie
Loyalty JBC
Loyalty JBC

Deel je foto en win een JBC cadeaubon t.w.v. €100

JBC staat voor verbondenheid, warme momenten en je goed voelen op ieder moment. Dat doen wij niet alleen, want enkel met jou is onze JBCfamily compleet! We willen jullie dan ook heel erg bedanken om altijd je leukste foto's met ons te delen in je mooiste JBC-outfits.

Heb jij een nieuwe JBC-outfit gekocht en kan je niet wachten om deze te dragen? Zo leuk! Deel je foto met #JBCfamily en wie weet win jij deze maand de JBC-cadeaubon van €100.

JBCfashion

*Uitgebreid wedstrijdreglement: lees hier

** * Bij elke aankoop uit de baby- en zwangerschapscollectie in de JBC-winkels en op JBC.be ontvang je vanaf 06/03/2024 t.e.m. 31/03/2024 een unieke code via mail om deel te nemen aan de BORN TO WIN-wedstrijd. Enkel op vertoon van je klantenkaart en bij inschrijving van de JBC-nieuwsbrief. Niet geldig bij een online guest check-out. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Ben je nog niet ingeschreven voor de JBC-nieuwsbrief? Geef je e-mailadres door aan de kassa of schrijf je in op www.jbc.be/nieuwsbrief. Maximum 1 unieke code per dag. Met deze unieke code maak je kans op een shopbudget van €250 voor je mini per jaar, 12 jaar lang. In het totaal zijn er 5 winnaars. Je ontvangt geen unieke code voor BORN TO WIN bij aankoop van tweedehands kleding.