Mid Season Sale tot -50%: artikelen toegevoegd!

Mid Season Sale tot -50%: artikelen toegevoegd! Shop hier

CAMILLE x JBC

OMG! CAMILLE's droom komt uit... ze creëerde samen met ons haar eerste collectie. Say what? Ontdek in deze exclusieve collectie een flinke portie pink power en schitterende glamour, maar toch comfy en chic. Twin met dé ster van het moment CAMILLE.

Is jouw maatje niet meer beschikbaar op JBC.be en in jouw JBC-winkel? Dan hebben wij goed nieuws. Binnenkort zullen enkele maten terug aangevuld worden én er komen nieuwe items aan. Superspannend! Wil jij graag als eerste op de hoogte gehouden worden? Vul dan hieronder jouw email adres in:

JBC in de metaverse

Primeur: virtueel concert van CAMILLE in Roblox

CAMILLE's droomwereld gaat naast de collectie ook verder in Roblox. Ontdek JBC World in Roblox waar CAMILLE als allereerste Belgische artieste een virtueel concert zal geven. Ga samen met je avatar luisteren naar haar concert of speel de leukste spelletjes in JBC World. Vang de CAMILLE vlinders in de wonderlijke vlindertuin of ga op ontdekking in de CAMILLE Fan Room. Hoe meer spelletjes je speelt, hoe meer JBC coins je scoort waarmee je CAMILLE's exclusieve collectie kan shoppen in Roblox voor je avatar!

CAMILLE x JBC
CAMILLE x JBC

1. Download Roblox via de officiële website via je browser op je laptop of download de app voor iOS of Android op je tablet of GSM.

2. Maak een account aan door je aan te melden via het "Sign up" teken

Heb je een account? Ontdek nú de JBC World in Roblox

Een huid van diamant

CAMILLE koos voor glitter, iets waar zij ook heel veel van houdt en vaak draagt op het podium. De vlinders koos ze als hint naar haar show deze zomer. Twin met CAMILLE en voel je de ster van de dag!

Exclusieve CAMILLE merch

Ga je naar het concert van CAMILLE of fan van al haar liedjes? Ontdek de unisex Merch-collectie met haar favoriete songteksten op de rug. Superstoer!