RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

100% gerecycleerde jassen voor het hele gezin

jassen
jassen

De basic die je dag kleurt

Bye bye winterjas, hallo tussenjas! Een vaste waarde in het tussenseizoen. Ontdek onze bestseller nu in veel nieuwe kleuren.

jassen

Bye bye winterjas, hallo tussenjas! Een vaste waarde in het tussenseizoen. Ontdek onze bestseller nu in veel nieuwe kleuren.

18 van 38 items

Gerecycleerde jassen

Ben jij een grote fan van gerecycleerde kledij? Dan zal je helemaal weg zijn van onze gerecycleerde jassen voor het hele gezin. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Gerecycleerde jassen voor het hele gezin!

Onze gerecycleerde jassen zijn voor 100% gemaakt uit PET-flessen. Er zijn zo’n 100 tot 120 oude flessen nodig om één jas te maken. Ontdek er hier meer over. De jassen zijn waterafstotend en lekker warm, perfect dus om je te beschermen tegen typisch Belgisch weer. Ze hebben ook allemaal een ritsbeveiliging die je nek beschermt én ze zijn verkrijgbaar als coole bodywarmer!

Je kan ook JBC-jassen kopen voor in de winter met reflecterende details, zodat je wat beter zichtbaar bent in het verkeer. Wil je graag helemaal opvallen? Ontdek onze fluovestjes met jouw naam erop.

Ga eco in een gerecycleerde jas en onze duurzame I AM-collectie

Als je helemaal weg bent van gerecycleerde kledij, kan je onze geweldige gerecycleerde JBC-jassen stylen met items uit onze I AM-collecties. Al die items zijn namelijk gemaakt met eco-vriendelijkere stoffen zoals biokatoen en linnen en meer gerecycleerde PET-flessen!

Ga voor een leuke post-consumer jeans, gemaakt van oude jeansbroeken, en een toffe sweater voor onder de jas. Die combineer je met milieuvriendelijke accessoires zoals een warme sjaal en muts. Onze I AM-collecties worden bovendien geverfd met natuurlijke verfstoffen uit planten, fruit en groenten.