Vaderdag 2021: leuke items voor papa

Binnenkort is het zo ver, dan is het vaderdag! Verras iemand die een superpapa is met een origineel cadeautje. Enkele tips nodig? Shop accessoires voor heren die zijn outfit looks hélemaal af maken. Of check hieronder enkele leuke ideeën om hem dit jaar cadeau te doen.

Shop vaderdag cadeautjes

Persoonlijk cadeau vaderdag

Op zoek naar een uniek vaderdag cadeau? Studio Unique got you. Kies een gepersonaliseerde romper met je mini’s naam op en een leuke quote: My dad is perfect! I mean, look at me. Ontdek ook de BBQ-schorten waarin papa twint met de kids. Super stoer, persoonlijk én uniek.

Ontdek Studio Unique

Twinning = winning

Wielertoerist, coureur met ambitie of gewoon fietsliefhebber? Ontdek de nieuwe Baptiste collectie met matching items voor het gezin.

Shop Baptiste

Dadster's Day Out. Deze twinnincollectie is er voor de hele familie. Speciaal voor vaderdag leggen jullie je lieve dadster in de watten met palmprints en positieve vibes.

Shop #familystoriesJBC

Nieuwe collecties: Bartel Van Riet

Een trendy nieuwe outfit als cadeautje? Supertof! Zomerproof in de favorieten van Bartel van Rietl. T-shirt met leuke opschriften, hemdjes in zomerse prints en shorts die je met alles combineert. Maak je look af met accessoires.

Een eigen cadeautje maken

Willen de kids graag nog iets persoonlijks geven bij hun cadeautje? Ontdek op onze blog twee superleuke ideetjes om papa extra te verrassen op vaderdag.

Persoonlijke parkeerschijf Gepersonaliseerde das