Nieuw binnen!

BESTies maakt spelen leuk!

Heel veel pret beleven

We are all different but the same

Walter Van Beirendonck omarmt diversiteit en maakt geen onderscheid tussen meisjes en jongens in zijn nieuwe uniseks ZulupaPUWA collectie.Ghost Rockers

Nu, en op school.. Gelukkig hoef je Mila en co nooit te missen met deze Ghost Rockers-collectie.

Je hoeft je tv-held geen moment te missen

Met K3 terug naar school

Onze K3 terug-naar-schooloutfits wachten ongeduldig.. In deze coole items kan je tijdens de speeltijd dansen op jouw favoriete muziek.

Bestseller kids
Kleding en accessoires voor meisjes

Function meets fashion!
Kleding is belangrijk voor je kleine meid, ze moet erin kunnen bewegen, spelen en ontdekken. JBC biedt kwalitatieve, trendy kleding tegen een scherpe prijs. Alle broeken en rokjes zijn steeds voorzien van een verstelbare taille. Zo groeien ze met je lieveling mee!

Bewust en betaalbaar
JBC hecht veel belang aan duurzaamheid. We zijn lid van de Fair Wear Foundation en bieden collecties in zacht biokatoen aan. We houden ook van betaalbare mode. Laat je verrassen door onze budgetvriendelijke best price-collecties, het zijn stuk voor stuk fleurige items met knotsgekke prints en flashy kleurtjes!

Online aanbod
Is je oogappel een mini-you en houdt ze van quality time met mama? Dan kunnen jullie op zaterdagochtend op het gemakje matching outfits samenstellen via de webshop. Mag het sneller gaan? Bij JBC koop je online ook leuke sets van jurkjes en kousenbroeken. Zo tover je in no time een hele total look bij elkaar!
Een b-dayfeestje op de agenda? Laat je kleine fashionista stralen in de designercollecties van I AM, Hampton Bays Kids of ZulupaPUWA, het kleurrijke assortiment van Walter Van Beirendonck. It’s showtime, ladies ;)
Sportieve girls dribbelen iedereen omver tijdens de turnles in een comfy sweatbroek of glitterlegging. Vrolijke speelvogels maak je blij met coltruitjes met grappige prints en patches.
In onze webwinkel vind je bovendien coole kleding en gadgets van Studio 100, Ketnet én Disney! Verras je prinses met een drinkbeker, rugzak of outfit van Ghost Rockers, Heidi, Maya, Plop, Prinsessia, Kaatje, K3, Samson en Soy Luna. Absolute musthaves!

Communie & Lentefeest
Heb jij een dochter die in 2017 haar eerste communie, plechtige communie/vormsel of lentefeest doet? Het is zonder twijfel een dag waarop je haar wil laten schitteren. JBC helpt je dan ook graag om een stralende tenue voor je ster te vinden. Shop nu de communiecollectie in alle JBC-winkels en in onze online shop.

JBC,daar straal je mee!