Krijg tot €65 korting! Hoe meer je shopt, hoe meer korting. * Meer info >

Krijg tot €65 korting! Hoe meer je shopt, hoe meer korting. * Meer info >

Goede deals bij JBC!

Ontdek welke promo's wij voor jou in petto hebben. Bekijk onze best price-items, je wilt ze vast allemaal! Het goede nieuws is dat je niet moet kiezen, want met deze kwalitatieve items ben je zeker van een slimme keuze. Snuister ook even rond op onze outletpagina's. Hier vind je de laatste stuks voor dames, heren en kids aan kleine prijzen.

IN DE KIJKER: BEST PRICE


Kwalitatieve items aan een kleine prijs

Leuke kleurtjes & grappige prints aan zachte prijsjes, wie wordt daar nu niet vrolijk van? Met onze Best Price items ben je altijd zeker van een slimme keuze.

Outlet honderden artikelen aan Ronde Prijzen!
* Je ontvangt €5 korting bij een minimumaankoop van €30, €10 korting bij een minimumaankoop van €60, €20 korting bij een minimumaankoop van €90 en €30 bij een minimumaankoop van €120. Je ontvangt tot €65 korting van 27/3 t.e.m. 17/4. Vraag in je JBC-winkel naar je kortingscheques. In de E-shop wordt de korting automatisch verrekend. Op vertoon van je klantenkaart. Heb je geen klantenkaart? Vraag er één aan de kassa. Deze cheques zijn enkel combineerbaar met elkaar voor bedragen boven €120, maar niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque. Elke cheque kan slechts 1 keer gebruikt worden. Opgelet: de meeste JBC-winkels zijn niet open op paaszondag 16/4 en paasmaandag 17/4 (wel open: JBC Bredene, Knokke, Blankenberge, Veurne, Sint-Joris-Winge (open op 16/4, gesloten op 17-04) en Middelkerke. In de E-shop kan je op 16/4 en 17/4 ook nog genieten van de kortingscheques.