Babyhoedjes en mutsen voor meisjes

24 van 29 items

Babymutsen en babyhoedjes voor meisjes

Bescherm het hoofd van jouw dochtertje met een zachte babymuts of een leuk babyhoedje uit ons assortiment. Zo is ze altijd opgewassen tegen koude dagen én felle zonnestralen. Je baby zal er bovendien superschattig uitzien! Mix en match zoals jij het wil met onze babykleding voor meisjes.

De leukste babymutsen en babyhoedjes voor meisjes

In welk seizoen jouw dochter ook wordt geboren, in de eerste periode zal ze erg vaak een mutsje dragen. Een pasgeboren baby verliest namelijk de meeste warmte via het hoofd. Maar ook na die eerste week komt zo’n zachte babymuts voor je meisje goed van pas, zeker wanneer jullie naar buiten beginnen te gaan in de winter of in het voor- of najaar.

In de zomer kan je de muts vervangen door een leuke babyhoed, die de hoofdhuid van je mini goed beschermt tegen de zon! Ook een superleuke haarband kan als alternatief dienen. Die houdt op aangenaam koele dagen de oren van je meisje lekker warm, maar doet het hoofdje zeker niet oververhitten.

Zo combineer je babymutsen en -hoedjes

Mutsen en hoedjes voor baby’s vind je bij JBC in alle kleuren en designs. Effen of met print, met lintjes of met drukknopen en met of zonder opschrift, leef je uit! Door ons uitgebreide aanbod kan je ze dus met wat je maar wil combineren.

Ga je op bezoek bij familie of vrienden? Trek je dochter een T-shirt voor babymeisjes aan samen met een lief rokje en een haarband. Voor een wandeling voeg je een gezellige babytrui toe aan de outfit van je mini samen met een leuke muts. Een babyhoedje voor je meisje is dan weer een geweldige aanvulling voor haar babyjurk wanneer jullie samen buiten gaan genieten van de zon!

Originele babymutsjes met naam

Wil jij aan de wereld laten weten hoe jouw wolk van een dochter heet? Of ben je nog op zoek naar een uniek kraamcadeau? Laat dan de naam van het nieuwe wondertje op een van onze personaliseerbare babymutsjes printen!