Alle kleding van onze babymerken

24 van 747 items

Babykleding: ontdek al onze merken

Wil jij graag meer weten over babykleding van ons eigen JBC-merk of van een ander merk dat wij aanbieden? Of ben je nieuwsgierig naar welke babymerken het beste bij jouw mini past? Ontdek het allemaal in het handige onderstaande overzicht.

Deze merken babykleding vind je bij JBC

  • - BESTies: JBC ontwikkelde het merk BESTies met het oog op spelen en ontdekken! Onze BESTies-collecties bestaan uit superleuke speel- en ravotkleding. Die kan dus tegen een ferm stootje en is bovendien verkrijgbaar aan enorm zachte prijzen. Perfect voor een groeiende en nieuwsgierige spruit!
  • - Bumba: babykleding van kinderheld Bumba is gemaakt voor vrolijke en speelse fans van Studio 100! In onze JBC-collecties van Buma vind je de meest comfortabele outfits terug. Daarnaast kan je je lieve schat ook verrassen met de tofste gadgets van Bumba, zoals puzzels en knuffels.
  • - Dirkje: dit Nederlandse babymerk biedt stoere en hippe babykleding aan waar jouw kleintje gegarandeerd in straalt. Door de geweldige mix van trendy stuks en leuke basics zijn de items van Dirkje altijd gemakkelijk te combineren.
  • - EnFant: een stijlvol babymerk dat klassieke babykleding aanbiedt met leuke details. EnFant is een Deens merk en dat is ook te zien aan het typisch Scandinavische kleurenpallet vol zachte tinten.
  • - Feetje: tussen de items van het Nederlandse Feetje vindt je alleen maar megazachte en supercomfy babykleding! Dat komt omdat het overgrote deel van de collecties gemaakt is van biologisch katoen. Daarnaast is de babykleding van Feetje ook altijd afgewerkt met vrolijke details.
  • - Fixoni: het Scandinavische babymerk Fixoni straalt vooral een romantische vibe uit door heel wat zachte kleuren te gebruiken. Van Fixoni vind je in onze webshop zowel babykleding als -spullen.
  • - Koko Noko: de stijl van Koko Noko is geïnspireerd door kokosnoten die op het water terecht komen en helemaal met de stroom mee bewegen. De babykleding van dit merk is dus voor alle mini’s die niets liever doen dan ontdekken en dat in items die trendy én praktisch zijn.
  • - Levv: dit is een van onze babymerken met kleding voor stoere kleintjes. Collecties van Levv zitten vol van de meest opvallende items met leuke prints en kleurrijke designs. En natuurlijk met een gezonde portie lef!
  • - Minymo: dit babymerk staat vooral bekend om haar happy vibes en vrolijke prints. Minymo biedt zowel basics, key-items en buitenkleding aan die altijd on-trend zijn.
  • - Your Wishes: ook de items van Your Wishes zijn megacomfy en superzacht. Tegelijkertijd is de babykleding van dit merk erg vlot. Dat komt vooral door de handgemaakte prints die de outfit een stoerdere en vooral vrolijke indruk geven.

Bij JBC vind je dus de leukste babymerken die kleding maken waar jouw spruit zich goed in voelt. Voeg je zelf graag nog een extraatje toe aan de cute outfit van jouw baby? Personaliseer dan een tof T-shirt, een warme sweater of een schattige romper met zijn of haar (koos)naam!