Mid Season Sale: heel veel winterse artikelen toegevoegd + €10 korting per aankoopschijf van €60*

Communie en lentefeestkleding voor jongens

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Communie kleding voor jongens

Van comfy casual tot classic chic, communiekleding voor jongens voor elke stijl

Doe je dit jaar je communie of lentefeest? De locatie, springkasteel en ballonnen al geregeld? Wees goed op tijd met het kopen van je communiekleding. Zo straal jij op je dag in je favoriete gekozen outfit en heb je last-minute geen stressy toestanden in het beslissen van je party outfit.

Ga jij voor een klassieke look met neutrale kleuren, of kies jij liever felle kleurtjes? Er is voor ieder wat wils! Kies een geklede jongens broek, een jongens hemd met bijhorend strikje en een blazer voor een op-en-top feestelijke look in kostuum. Liever wat meer casual, combineer je jongens broek met een T-shirt en sneakers. Je communiedag pas later op het jaar? Kies voor een kleurrijke short voor jongens. Combineer met een hemd met print of een T-shirt voor jongens met een leuk patroon. Mix & match wat jij leuk vindt en straal op jouw dag!

Op je communie of lentefeest zie jij er piekfijn uit

De communiekleding is zo gemaakt dat je er goed in kan bewegen, geen stijve stofjes maar een comfy stretch zodat je het springkasteel trotseert en je coolste trucjes kan showen. Combineer je jongens communie outfit met de leukste jongens accessoires. Kies voor een hoedje, een vlinderdas of een gewone das. Voeg nog een leuke riem toe en je ziet er piekfijn uit op jouw grote dag.

In je communie outfit van JBC straal je de héle dag door. Jongens kiezen voor een stoere outfit, meisjes gaan voor meisjes communie jurk. Klaar voor de foto’s? 1-2-3… Cheese! Niet zeker welk maatje te bestellen? 30 dagen bedenktijd en gratis retour.