30%, 50% of 70% bij aankoop vanaf 2 artikelen! *

30%, 50% of 70% korting bij aankoop vanaf 2 artikelen. Shop nu! *

  • Communie Communie

    Communie & lentefeest

    collectie 2020

    meisjes jongens
Communie-en Lentefeest
collectie 2019
Nieuwe feestkleding voor communie- en lentefeest voor meisjes en jongens
Communiecollectie 2020

Viert jouw zoon of dochter dit jaar ook zijn of haar eerste communie of lentefeest? Feestje! En dat betekent een gloednieuwe feestkleding voor hun grote dag.

Ontdek bij JBC hippe communiekleding voor meisjes en jongens. Meisjes kiezen voor communie kleedjes met glitter, bloemenprint of pailletten. Iets stoerder? Ga voor een communie broek met bijpassend vestje voor een op-en-top trendy look. Jongens kiezen een geklede broek met bijpassend gilet en blazer of gaan voor een vlotte look met een jongens short in een kleur en leuk hemd met das. Snuister rond en ontdek wat jij leuk vindt of laat je inspireren door het communie lookbook.

Shop the look

Niet goed weten hoe je die perfecte outfit nu samenstelt?
Past dat T-shirt wel bij die rok of die gilet bij die broek? Kijk eens bij shop the look! Ontdek hier communie- of lentefeest outfits
samengesteld door onze stylisten en straal van top tot teen op jouw grote dag.

Shop alle looks
Vervolledig je look

Leuk je communiekleedje op met de mooiste accessoires. Een paar schoenen met glitter, een leuk handtasje, das of hoed maken jouw outfit helemaal af.
Ontdek wat er bij jouw communiekleding past. En sparkle all the way!

Vervolledig je look

Leuk je communiekleedje op met de mooiste accessoires. Een paar schoenen met glitter, een leuk handtasje, das of hoed maken jouw outfit helemaal af.
Ontdek wat er bij jouw communiekleding past. En sparkle all the way!

Communie- en Lentefeest collectie 2019, de leukste communie kleding bij JBC

Alle hens aan dek voor het communie-of lentefeest! Ook jouw eerste communie thuis of al een kei in het vak en al aan het plannen? Locatie, catering, ballonnen, communiekaartjes, … Zoveel om af te vinken. Start met het belangrijkste item op je to-do lijstje: communiekleding. Er is zoveel moois! Wedden dat je niet zal kunnen kiezen... Gaat jouw kleine meid voor de klassieke kleuren blauw en wit, goud met glitter of toch liever roze? Schittert ze in een communiekleedje, T-shirt met flamingoprint of verkiest ze een comfy broek met blouse? Er is voor elk meisje wel iets! Pailletten en leuke communie accessoires geven die extra wow-factor aan haar outfit. Et voilà, klaar voor de mooiste communiefoto’s!

Op zoek naar stoere communie kleding voor jongens? Voor de jongens zijn er alle tinten blauw. Klassiek met een hemd, blazer en vlinderdas of liever een short met een sportieve trui of polo? Alles kan je perfect met elkaar combineren. Mix en match erop los! Kies wat het best bij jouw (b)engel past. Let’s make the best memories!

Alle kleding is zo ontworpen dat jouw lieveling zich ten top kan amuseren op zijn/haar dag. Spelen met vrienden, springen op het springkasteel en eten à volonté, alles is mogelijk in onze comfy feestkleding. Genieten maar!

JBC wenst je alvast een stralend communie- of lentefeest!