Tot 50% korting. Mid Season Sale! Info

Tot 50% korting. Mid Season Sale! Info

  • Communie 2019 Communie 2019

    Communie- en Lentefeest

    collectie 2019

    meisjes jongens
Communie-en Lentefeest
collectie 2019
Nieuwe communiekleding voor meisjes en jongens, communiecollectie 2019

Binnenkort ook een communie of lentefeest op de agenda staan en nog geen outfit?
Bij JBC helpen we je stralen op jouw grote dag. Ontdek voor meisjes onze gloednieuwe communiekleding met extra glitter en pailletten,
voor de jongens zijn er leuke hemden met patronen en een bijhorende das of vlinderdas.

Ga jij voor blauw en wit, kies je voor wit met gouden accenten of verkies jij toch die extra kleur in jouw communieoutfit?
Er is voor ieder wat wils! Shop nu jouw communiekleding online in de webshop of in de winkels van JBC.

Shop the look

Niet goed weten hoe je die perfecte outfit nu samenstelt?
Past dat T-shirt wel bij die rok of die gilet bij die broek? Kijk eens bij shop the look! Ontdek hier communie- of lentefeest outfits
samengesteld door onze stylisten en straal van top tot teen op jouw grote dag.

Shop alle looks
Vervolledig je look

Leuk je communiekleedje op met de mooiste accessoires. Een paar schoenen met glitter, een leuk handtasje, das of hoed maken jouw outfit helemaal af.
Ontdek wat er bij jouw communiekleding past. En sparkle all the way!

Vervolledig je look

Leuk je communiekleedje op met de mooiste accessoires. Een paar schoenen met glitter, een leuk handtasje, das of hoed maken jouw outfit helemaal af.
Ontdek wat er bij jouw communiekleding past. En sparkle all the way!

Communie- en Lentefeest collectie 2019, de leukste communie kleding bij JBC

Alle hens aan dek voor het communie-of lentefeest! Ook jouw eerste communie thuis of al een kei in het vak en al aan het plannen? Locatie, catering, ballonnen, communiekaartjes, … Zoveel om af te vinken. Start met het belangrijkste item op je to-do lijstje: communiekleding. Er is zoveel moois! Wedden dat je niet zal kunnen kiezen... Gaat jouw kleine meid voor de klassieke kleuren blauw en wit, goud met glitter of toch liever roze? Schittert ze in een communiekleedje, T-shirt met flamingoprint of verkiest ze een comfy broek met blouse? Er is voor elk meisje wel iets! Pailletten en leuke communie accessoires geven die extra wow-factor aan haar outfit. Et voilà, klaar voor de mooiste communiefoto’s!

Op zoek naar stoere communie kleding voor jongens? Voor de jongens zijn er alle tinten blauw. Klassiek met een hemd, blazer en vlinderdas of liever een short met een sportieve trui of polo? Alles kan je perfect met elkaar combineren. Mix en match erop los! Kies wat het best bij jouw (b)engel past. Let’s make the best memories!

Alle kleding is zo ontworpen dat jouw lieveling zich ten top kan amuseren op zijn/haar dag. Spelen met vrienden, springen op het springkasteel en eten à volonté, alles is mogelijk in onze comfy feestkleding. Genieten maar!

JBC wenst je alvast een stralend communie- of lentefeest!