Onze JBCfamily bij JBC Onze JBCfamily bij JBC

Onze JBC family

#WeGevenFunDoor

Dag klant, JBC-fan, medewerker, partner, broer, zus of (groot)ouder van ...
Welkom bij de #JBCfamily!

Het zit in de familie bij JBC

Het zit in de familie

Ons verhaal start in 1975 in Schulen, waar oud-wielrenner Jean-Baptiste Claes zijn initialen geeft aan zijn allereerste ‘JBC’-winkel. Sindsdien geven we onze passie voor Belgische mode door, van generatie op generatie. Vandaag zijn het zus en broer Ann en Bart Claes die het familiebedrijf haar warme touch geven. Maar ook de kleinkinderen van de familie Claes maken deel uit van onze groep: als medewerker of als lid van onze Raad van Bestuur. Met een hart voor Belgische mode en blije families, ook die van jou, geven ze hun kennis, waarden en warmte door aan de generaties die na hen komen. Maar ook aan al hun medewerkers.

Het zit in de familie bij JBC

Het kloppende hart:
de JBC-medewerkers in België

Onze meer dan 200 eigen medewerkers krijgen op het knappe hoofdkantoor in Houthalen een gezellige en gezonde werkplek. Dankzij o.a. Team Happiness geniet je van vers fruit, lekkere soep, een Dripl-kraanwaterautomaat, heerlijke koffie, ecocheques, een fietslease, een groepsverzekering en uiteraard de leukste feestjes… Daarnaast dragen we met ons project Mindfuel zorg voor het mentale welzijn van onze hele JBC-familie.

De beloning voor onze inzet: in 2021 wonnen we de X² Award voor meest vooruitstrevende bedrijf op het vlak van gendergelijkwaardig ondernemen, work-life balance en andere sleutelpunten. Wie trouwens ook lid is van onze uitgebreide familie: onze leveranciers en hun medewerkers!

Dank je wel JBCfamily

Dank je wel, #JBCfamily

Onze #JBCfamily is een grote, warme familie in hart en ziel. Of je nu achter de schermen werkt of als klant voor onze kleding kiest, samen maken we deel uit van iets heel bijzonders. Iets wat we allemaal samen hebben opgebouwd. Daar zijn wij beretrots op, en we kunnen niet wachten om nog meer mooie momenten en prachtige kleding met jullie te delen. We zijn dan ook eindeloos dankbaar voor jullie vertrouwen, liefde en onvergetelijke steun 💛

Dank je wel JBCfamily

Meer duurzaamheid bij jbc