Alle kleding - Jongens 7-14

24 van 443 items

Alle kleding - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongenskleding 7-14 jaar

De kwaliteitsvolle kinderkleding op de webshop van JBC is heel erg uiteenlopend. Qua kleurenpalet varieert het voor de jongens van neutrale kleuren als zwart, grijs en donkerblauw tot de felste tinten als oranje en geel. Van maat 134 tot en met 170 vinden zij de stoerste jongenskleding bij JBC. Onze nieuwe collecties worden constant aangevuld zodat je jongen(s) eindeloos kunnen blijven combineren. De gratis levering en retour in de winkel zijn een extra reden om voor JBC te kiezen.

Jongenskleding voor school 7-14 jaar

Als je je jongen ‘s morgens zelf zijn kleding laat kiezen, trekt hij waarschijnlijk al snel een comfy jeans en jongens T-shirt uit de kast. Het liefst van al zou hij zelfs altijd in trainingsbroek rondlopen. Maar voor school vindt mama dat niet gepast. Terug naar de kleerkast! Daar hangt een nette chinobroek en een hemd met print van ons preppy cool merk Hampton Bays.

Speelkleding voor jongens 7-14 jaar

Eenmaal de laatste schoolbel is gegaan, trekt je zoon zijn comfortabele kleren weer aan. Hij heeft met zijn maten afgesproken om een potje te gaan voetballen. Kijk bij BESTies voor betaalbare speel- en sportkleding die tegen een stootje kan. Trainingsbroek en bijpassend vest, T-shirts met leuke prints, … Als hij zich maar kan uitleven en dat kan natuurlijk het best in comfy jongenskleding. Na al die actie even onder de douche en dan is het tijd voor Ketnet! Zoonlief vleit zich in de zetel neer om zijn favoriete programma’s te bekijken. Mama shopt ondertussen online sweaters en longsleeves van Nachtwacht en Campus 12 om haar zoon mee te verrassen. Kleding van zijn favoriete tv-helden: wedden dat hij dat een fantastisch cadeau vindt!