€15 korting per €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

Babykleding online

24 van 41 items

Babykleding

Na 9 maanden kan je nu eindelijk online leuke babykleding shoppen, hoera! Jij bent in de wolken, maar wij bij JBC ook, want wij steken je kleine spruit maar al te graag in een schattige tenue. Ons assortiment begint met de collectie Newborn voor de allerkleinsten. Laat je baby’tje schitteren bij zijn/haar eerste thuiskomst in een schattige romper, pyjama of speelpakje. Voor mama bieden we de Mammae borstvoedingscollectie aan. In deze comfortabele, stijlvolle kleding geef je comfortabel en discreet borstvoeding en voel je je ieder moment mooi.

Bij JBC hechten we veel belang aan kwaliteit en gemak. Zo vind je veel katoen en drukknopen terug in onze collecties, handig om je oogappel snel aan- en uit te kleden. Het eerste verjaardagskaarsje blaast je hartendief uit in de designercollectie van Hampton Bays Baby. En de eerste stapjes of een bezoekje aan de crèche gebeuren in een trendy outfit van Maya of misschien wel Bumba? Trotse grootouders en vertederende selfies verzekerd! ;-)

Bij JBC hebben we als doel om iedereen te laten stralen! En dat met duurzame mode tegen betaalbare prijzen. Yes, dat lees je goed, en net daarom zijn we aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Onze Biokatoen collectie verrast met knappe biologische stoffen, want JBC is mode- én milieubewust. En als je budgetvriendelijke outfits voor je oogappel zoekt, vind je onder de collectie BESTies steeds basics en musthaves aan de scherpste prijs.

Shop snel de leukste babykleding in een van onze winkels of online!

JBC,daar straal je mee!