Stickeractie bij JBC Stickeractie bij JBC

Hoe meer je shopt, hoe meer korting

10% op je 1e item, 20% op je 2e item, 30% op je 3e item, 40% op je 4e item... De hoogste korting geldt op het duurste kledingstuk. Geldig in jouw JBC-winkel en op JBC.be!

Nieuw: de stickeractie is nu ook geldig op afgeprijsde en tweedehands artikelen. Niet cumuleerbaar met andere acties. De actie is wel geldig op buitenkansjes, afgeprijsde artikelen en tweedehands artikelen. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque, cadeauverpakking of papieren shoppingtas. Actie niet geldig op de W23 CAMILLE-collectie, de Local market collectie, personalisatie artikelen van Studio Unique, het Pink Ribbon lintje, de kersttruien en de dames party collectie van CKS.

Populaire categorieën

Shop per departement:

* 10% korting op je eerste kledingstuk, 20% korting op je tweede kledingstuk, 30% korting op je derde kledingstuk en 40% korting op je vierde kledingstuk. Korting geldig van 17/11/2023 t.e.m. 27/11/2023 en enkel geldig op vertoon van je klantenkaart. De hoogste korting geldt op het duurste kledingstuk. Automatisch verrekend op JBC.be en in de winkel. Heb je geen klantenkaart? Maak een online account aan op JBC.be of vraag een klantenkaart in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties. De actie is wel geldig op buitenkansjes, afgeprijsde artikelen en tweedehands artikelen. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque, cadeauverpakking of papieren shoppingtas. Actie niet geldig op de W23 CAMILLE-collectie, de Local market collectie, personalisatie artikelen van Studio Unique, het Pink Ribbon lintje, de kersttruien en de dames party collectie van CKS.