Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Matching outfits voor moeder & dochter

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Moeder dochter kleding, matchende outfits

Twinning is winning

In deze trendy meisjes kleding match je met mama, hoe leuk is dat! Twinning met je mini-me is in, want hoe leuk is het om net hetzelfde te dragen als je kleine spruit?! Het is zo schattig en de familiemomenten en foto’s worden zoveel leuker. Een feestje op de planning of een uitje met het gezin? Trek beiden een mooie outfit aan waar jullie in stralen. Ontdek in deze collectie zowel kinderkleding als dames kleding.

Bij JBC zijn er verschillende collecties die matchen, van de JBC-collectie zelf tot de ecologische I AM-collectie. Samen met mama mode- en milieubewust in jullie trendy outfits, ideaal! Shop nu jullie favoriete outfits online en geniet van de snelle levertermijn. Gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf €50 bij je thuis. Een ander maatje nodig, geen zorgen, gratis retour!

Matchen met je mama in trendy outfits

Girly girls kiezen voor een kleedje voor meisjes in een leuke kleur. Kies jij voor rood, blauw of ga je eens voor groen of geel? Mama en dochter passen niet altijd bij dezelfde kleur, kies daarom een kleurtje dat jij leuk vindt en waar je je goed in voelt. Twinning kan ook in hetzelfde kleedje maar in een ander kleurtje, zo leuk! Ook meisjes rokjes vind je in mama’s maat. Heb je er eentje gezien met leuke kleurtjes? Jij draagt het met een gekleurd meisjes T-shirt op, mama kiest een effen neutraal T-shirt. Zo hebben jullie hetzelfde aan maar gestyled op een andere manier.

Kies jij voor de héle outfit hetzelfde als je dochter of bepaalde elementen die terugkomen in elkaars outfit? Beiden is oh-zo-leuk. Kies voor welke gelegenheid jullie matchen en stralen maar! Klaar voor de foto’s...1-2-3, klik!