Mickey Disney voor meisjes

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Mickey kleding voor meisjes

Dé leukste meisjeskleding van Mickey Mouse

Mickey Mouse… iedereen zijn all time favoriete Disney-figuurtje. Fun verzekerd in je favoriete Mickey sweater of meisjes T-shirt. Er is een leuke twist gegeven aan de Mickey meisjes kleding, denk maar aan een leuk strepenpatroon, Mickey op je T-shirt en zoveel meer. Herken jij de kleuren die voornamelijk terugkomen in deze collectie? Ja, het zijn de kleuren van Mickey! Combineer met een meisjes jeans voor de ideale comfy outfit en zet je truitje helemaal in de kijker.

Twinnen met het héle gezin

Naar Disneyland of een fan van Mickey? Niet enkel de kinderen houden van Mickey, ook de volwassenen zijn grote fan… Net zoals ons! Daarom ontdek je de Mickey collectie ook voor mama en papa! Ideaal om te twinnen met je kids of gewoon zelf te stralen in een retro Mickey-sweater. We love it! Match met heel het gezin in de coolste sweaters en T-shirts van Mickey. Snuister rond op de webshop van JBC en ontdek de Mickey collectie voor mama, papa, broer en zus. Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel. Ander maatje nodig? Gratis retour!

TIP: Het leuke meisjes onesie al ontdekt?! Match met je broertje zowel overdag als ‘s nachts, zo leuk! Ontdek ook de Mickey kleding voor jongens op de webshop. Geef een Mickey-kledingstuk voor iemands verjaardag, wedden dat ze super blij zullen zijn?