Jassen - Meisjes 2-7

18 van 18 items

Jassen - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes jassen 2-7 jaar

Hét onmisbare item van meisjeskleding in het druilerige België: de meisjesjas. Hij beschermt je dochter tegen regen en kou. Maar let op! Ze moet hem elke dag naar school dragen, tijdens de speeltijd,... Hij moet dus niet alleen functioneel maar ook mooi, anders wil ze haar jas niet aan. Mooie en duurzame meisjes jassen vind je online bij JBC, van maat 92 tot 134 en in de mooiste kleuren: roze, kaki, donkerblauw... Voor elk meisje wat wils.

Meisjes jassen

Onze donsjassen voor meisjes zijn niet alleen warm, ze zijn ook licht en compact. Wisselvallig weer op schoolreis? Ideaal. Dat vouwt makkelijk op, neemt weinig plaats in beslag en is toch lekker warm wanneer het kwik een beetje zakt. Praktisch, én met een sportieve look. Ontdek ook de wollen meisjes mantels en cosy teddy coats voor meisjes.

Jassen voor stoere meisjes

Houd je warm in stijl. De parka is de meisjesjas bij uitstek: Hij beschermt je tegen weer en wind én ziet er keistoer uit. Is het echt koud? Dan kleed je je in laagjes: T-shirt, longsleeve, vest en parka voor meisjes! Regenachtig? Dan moet je een regenjas aan. Last but not least: de meisjes jeansjas mag niet in haar kleerkast ontbreken. Draag 'm op een stoere jeans voor een double denim look of op een meisjes jurk in de zomer.

Overtuigd? Koop je meisjes jas online op onze webshop en profiteer van de gratis levering in JBC-winkels of thuis vanaf €35. Past er iets niet? Dan stuur je het gewoon gratis retour.