€15 korting per €75 op de hele collectie! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie! *

Jeansbroeken - Meisjes 2-7

Een jeans vormt de basis voor elke outfit, een goed exemplaar is daarom onmisbaar in ieders garderobe. Ben jij op zoek naar dé ideale meisjes jeans? JBC got you covered! Shop per fit of ontdek onze denim fit guide.

18 van 18 items

Jeans - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes jeans 2-7 jaar

Jeans zijn een essential, voor elk lid van het gezin. Ze komen in verschillende fits en stijlen en staan super met allerlei verschillende soorten meisjeskleding. Helemaal hip met een meisjes T-shirt en vestje erop. Of combineer je spijkerbroek met een jeansjasje voor meisjes en creëer een stoere double denim look. Leef je uit, jij bent de stylist!

Speel-en groeibestendige jeans voor meisjes

Jeans zijn stevig, duurzaam en zitten lekker. Met een meisjes sweater erbij heb je de perfecte outfit om in de tuin met je broers te ravotten. Een extra bonus is de verstelbare taille, die je in al onze meisjes jeans terugvindt. Zo groeit 'ie met je dochter mee, heeft ze er langer plezier van en moet mama niet om de haverklap naar de winkel omdat dochterlief haar jeans niet meer past. Win-win!

Meisjes jeans in verschillende fits

Elke meid heeft haar eigen smaak. Daarom heeft JBC ook verschillende jeans fits en stijlen, van maatje 92 tot 134. Wie van aansluitend houdt, kiest voor een skinny jeans of jegging voor meisjes. Heb je het graag wat losser? Dan ga je voor een slim jeans. Hou je van street style? Dan past een destroyed jeans of een salopette met felle wassing helemaal in jouw straatje. Aan jou de keuze!

Waarom online meisjes jeans shoppen bij JBC?

De JBC webshop wordt regelmatig met nieuwe collecties aangevuld. Kom dan ook regelmatig een kijkje nemen naar de laatste mode. Bij JBC bovendien ook geen gedoe met je online bestellingen. Je profiteert steeds van een snelle levering en stuurt je artikelen gratis retour. Makkie!