Jeansbroeken voor meisjes 2-7

24 van 24 items

Jeans voor meisjes 2-7 jaar

Meisjes jeans zijn een essential

Elk lid van het gezin heeft jeansbroeken nodig. Ze zitten namelijk geweldig en komen in verschillende fits, stijlen en kleuren. Een blauwe skinny jeans? Check. Een zwarte jeans met mom fit? Double check!

Jeans zijn stevig en zitten superlekker. Perfect dus om in te ravotten met broers en zussen in de tuin, zeker wanneer je de jeans combineert met een meisjessweater. Een extra bonus is de verstelbare taille, die je in al onze meisjesjeans terugvindt, net als in al onze jongensjeans trouwens! Zo neemt de jeans altijd de perfecte vorm aan voor je dochter en beleeft ze er langer plezier aan. Plus, dan moet jij niet om de haverklap naar de winkel omdat de jeans van dochterlief niet meer past. Win-win!

Meisjes jeans met verschillende fits

Elk meisje heeft haar eigen smaak, die af en toe ook nog eens verandert. Daarom vind je bij JBC verschillende jeans fits en stijlen, verkrijgbaar in maten tussen 92 en 134. Je zal al snel merken dat alle fits een eigen naam hebben gekregen. Zo shop jij volgende keer meteen de juiste jeansfit voor jouw dochter!

  • - Marie: wie van aansluitend houdt, gaat best voor een skinny jeans als deze! Door de stretchy stof is de jeans altijd comfortabel om te dragen.
  • - Elise: deze jegging ziet eruit als een skinny jeans, maar is net zo aangenaam om te dragen als een legging. De tailleboord is elastisch, waardoor de broek ook altijd mooi blijft zitten. Net zoals de skinny sluit de jegging dus goed aan.
  • - Lene: heeft jouw dochter het graag wat losser? Dan ga je voor Lene, een straight jeans. Deze jeans heeft losse pijpen die recht naar beneden vallen en dus altijd goed passen!
  • - Sam: Onze Sam is een trendy mom jeans. Jeans met deze fit hebben een hoge taille en zijn wat wijder aan de bovenbenen. Naar de enkels toe lopen de pijpen dan weer spits af.
  • - Cezanne: voor meisjes die graag aansluitend en los combineren is er de bootcut jeans. Die zit namelijk wat strakker tot aan de knieën en valt daarna wijder naar beneden.
  • - Billy: als jouw dochter dat strakke toch liever laat vallen, zal ze de slouchy fit geweldig vinden! Een slouchy jeans heeft een leuke ballonvorm doordat de pijpen nog wat meer ruimte bieden dan de mom jeans. Onderaan is de broek weer wat smaller.
  • - Peppa: een Peppa geeft meisjes met haar culotte fit lekker veel plaats voor de benen. Een culotte jeans is ook wat korter dan een typische jeansbroek en geeft jouw favoriete schoenen en kousen dus alle belangstelling die ze verdienen!
  • - Olivia: deze boyfriend jeans heeft lossere pijpen en straalt een leuke nonchalante vibe uit. Perfect voor een ontspannen look.

Spreken al die leuke fits jou ook wel aan? Neem dan zeker een kijkje tussen onze damesjeans. Voor een handig overzicht van al onze fits, kan je terecht bij onze Denim Fit Guide voor dames.

Met jeans combineer je wat je maar wil!

Een meisjes jeans staat super met allerlei verschillende soorten meisjeskleding. Jouw dochter is helemaal hip met een meisjes T-shirt en een vestje erop. Of je combineert de spijkerbroek met een jeansjasje voor meisjes om zo een stoere double denim look te creëren. Is street style écht haar ding? Dan past een destroyed jeans of een salopette met een fel verwassen effect helemaal in haar straatje. Leef je uit, jij bent de stylist!

Waarom online meisjes jeans shoppen bij JBC?

De JBC webshop wordt regelmatig met nieuwe collecties aangevuld. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen naar de laatste mode en de nieuwste meisjesjeans die erop verschijnen. Je profiteert ook steeds van een snelle levering die bovendien gratis is in iedere JBC-winkel of thuis vanaf € 35!