• Winterse kortingen bij aankoop vanaf 2 artikelen + 10% Winterse kortingen bij aankoop vanaf 2 artikelen

    Winterse kortingen

    bij aankoop vanaf 2 artikelen*

Voor wie shop je?
Sla je slag
Bestsellers

Mama naar die winkel, papa moet in die boetiek zijn, en de kids in nog een andere. Geen fan van al dat rondgehos om voor iedereen iets te vinden? Dan moet je bij JBC zijn. Bij ons vind je kleding voor het hele gezin, handig op één plek. Nu bovendien met mooie kortingen bij aankoop vanaf 2 artikelen. Geniet van onze koppelverkoop, online of in de winkel. Mama snuistert naar die perfecte feestjurk, terwijl papa jassen en broeken bij de herenkleding vindt. Nog op zoek naar een kerstcadeau voor de kids? Qua kinderkleding hebben wij ook een ruime keuze. Jurken, rokjes en kousenbroeken voor de meisjes. Jeans, T-shirts en longsleeves voor de jongens. Take your pick!

Bekijk tot slot zeker onze sets van sjaals en mutsen om jullie nieuwe winterlooks met de juiste accessoires helemaal af te maken.

* De korting geldt enkel op de artikelen aangeduid met een kortingssticker in de E-shop en in de winkel bij aankoop vanaf 2 artikelen. De korting wordt online automatisch verrekend in het winkelmandje. Korting ook geldig in onze winkels. Niet geldig in JBC-outlets. Korting niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op de sweater (090369BLD; 090370BLD) en/of de letter. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque of shoppingtas. Kortingen geldig vanaf 03/12/2018 t.e.m. 02/01/2019. Korting enkel geldig op aankopen gedaan tussen 03/12/2018 t.e.m. 02/01/2019.

Veel shopplezier!
Toon meer

TOT 50% + 10% EXTRA KORTING VANAF 2 ARTIKELEN!*