• Gratis thuislevering vanaf €25

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

Personalisatie

De meeste faam krijgt het item met je eigen naam

Bij JBC kan je jouw item personaliseren met jouw (bij)naam. Jouw naam, koosnaam of initialen met of zonder geboortedatum worden in een kleur naar keuze op jouw item geborduurd of geprint. Twin je met het gezin of gaat ieder voor zijn favoriet item? Beiden superleuk!

Personaliseer nu jouw must-have baby essentials

Borduur of print en maak jouw baby essentials nog leuker én unieker met Studio Unique. Personaliseer nu de rompertjes, mutsjes en tetradoeken met jouw mini’s (koos)naam of initialen.

Personaliseer nu

ROMPERTJES

Gepersonaliseerde rompers waar je mini’s (koos)naam op wordt geprint. 2 concepten mogelijk: kies voor MINI/TEAM/BABY met zijn/haar naam of eentje met enkel de naam in handschrift.

NEW: TETRADOEKEN

Een tetradoek, daar kun je niet zonder! Ze zijn zacht en absorberend. Gebruik ze als doek tijdens het voeden of om je kleintje toe te dekken. Extra leuk met zijn/haar naam erop geborduurd.

GEBORDUURDE MUTSJES

Deze lifestyle klassieker is ook dit jaar te personaliseren met je mini’s (koos)naam! Het mutsje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: wit, roze, donkerblauw, lichtblauw en grijs. Zijn/haar naam wordt erop geborduurd.

Fun T-shirts

Twin met de hele familie in onze personaliseerbare T-shirt van biokatoen. Gepersonaliseerd, twinning én duurzaam, het kan niet beter! Supertof: personaliseer je zwangerschapsshirt!

Hoe ga je te werk?

1.
Kies je kledingstuk

2.
Kies de maat

3.
Selecteer de kleur van je borduursel of print

4.
Geef je (koos)naam in

5.
Dubbel & triple check de spelling

6.
Vul je adresgegevens in

7.
Bestellen maar!

8.
Maak een leuke foto en deel met #JBCfamily