Mid Season Sale: heel veel winterse artikelen toegevoegd + €10 korting per aankoopschijf van €60*

Personalisatie Personalisatie

De meeste faam krijgt het item met je eigen naam

Bij JBC kan je jouw item personaliseren met jouw (bij)naam. Jouw naam, koosnaam of initialen met of zonder geboortedatum worden in een kleur naar keuze op jouw item geborduurd of geprint. Twin je met het gezin of gaat ieder voor zijn favoriet item? Beiden superleuk!

Pyjama party

Een uniek cadeau onder de kerstboom? Verras met een gepersonaliseerde pyjama met koosnaampje of initialen. Blije gezichten gegarandeerd. Beste. Kerst. Ooit, Leukste. Cadeau. Ooit!

De leukste kersttruien

Geen zin in een foute kersttrui? Ontdek onze supercoole, gepersonaliseerde en bovenal unieke kersttruien! Jij bepaalt het opschrift, hoe leuk is dat?! Onze favoriet? I’m only here for the presents. Welke kies jij? Fun verzekerd.

Een uniek warm cadeau

Een must in de winter? Sjaal, muts en handschoenen. En nu met een persoonlijke touch! Laat je (koos)naam of initialen borduren in een kleur naar keuze. Fashionable de herfst in? Check!

Cadeautje voor je mini

Op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor de allerkleinsten? Ontdek naast onze pyjama’s ook een biokatoen mutsje en de rompers met de leukste opschrift mogelijkheden. Een uniek cadeau dit jaar? Yes!

 

Aftellen naar Sinterklaas

Sinterklaas kent ieder kind. Soms is hij door zijn leeftijd wat vergeetachtig, maar gelukkig schrijft hij alle kindernamen in zijn grote boek. En nu kan je de naam van jouw kapoen, of was het deugniet ;-), laten borduren op een Dag Sinterklaas sweater!

Personaliseer Sint-sweater
 
 
 

Hoe ga je te werk?

  1. 1. Kies je kledingstuk
  2. 2. Kies de maat
  3. 3. Selecteer de kleur van je borduursel of print
  4. 4. Geef je (koos)naam in
  5. 5. Dubbel & triple check de spelling
  6. 6. Vul je adresgegevens in
  7. 7. Bestel!