RONDE PRIJZEN: 5, 7,5, 10, 15 euro...! Shop nu *

RONDE PRIJZEN: 5, 7,5, 10, 15 euro...! Shop nu *

Personalisatie

De meeste faam krijgt het item met je eigen naam

Bij JBC kan je jouw item personaliseren met jouw (bij)naam. Jouw naam, koosnaam of initialen met of zonder geboortedatum worden in een kleur naar keuze op jouw item geborduurd of geprint. Twin je met het gezin of gaat ieder voor zijn favoriet item? Beiden superleuk!

Het is niet mogelijk gepersonaliseerde kleding te ruilen of de bestelling te annuleren. Check zeker goed de maattabellen om zeker te zijn van jouw maatje! Let’s personalize

BBQ-schorten voor de grillmaster & kids

Start het BBQ-seizoen goed met deze wel héél speciale BBQ-schorten. Personaliseer één of twee regels met een tekst naar keuze én in een kleur naar keuze. Perfect voor je keukenqueen, kleine bakfee of de grillmaster en zijn grillmaster jr.

Personaliseer schort

Voor de liefste mama’s en papa’s

Verras een superpapa of -mama met een gepersonaliseerd rompertje van zijn/haar mini! Uniek, zacht én van biokatoen. De (koos)naam wordt erop geprint in een kleur naar keuze.

PERSONALISEER ROMPERS

Atelier Bossier x JBC

Een must voor de lente en de zomer is een wit T-shirt. Je kan het met alles combineren! Ontdek Atelier Bossier x JBC: een wit T-shirt met een extra coole touch! Jouw naam, quote, wat jij wilt wordt er op geborduurd. Zoveel mogelijkheden, maak je T-shirt echt van jou!

Psst: Je kan zowel 1 regel onder de handjes of 2 regels eronder laten bedrukken. Ga bv voor je naam (1 regel) of een leuke quote (1 of 2 regels!). Beschikbaar voor dames en kleine kids. #twinningiswinning

shop nu
 

Fun T-shirts
met jouw unieke quote

Personaliseer nu je T-shirt in een kleur die jij leuk vindt. Het is mogelijk om zowel 1 of 2 regels te personaliseren. Je naam, quote, geboortedatum… wordt geborduurd op jouw T-shirt. Super chic & uniek. Nieuw deze zomer: een wit personaliseerbaar T-shirt!

Personaliseer nu jouw must-have baby essentials

Borduur of print en maak jouw baby essentials nog leuker én unieker met Studio Unique. Personaliseer nu de rompertjes, mutsjes en tetradoeken met jouw mini’s (koos)naam of initialen.

Personaliseer nu

ROMPERTJES

Gepersonaliseerde rompers waar je mini’s (koos)naam op wordt geprint. 2 concepten mogelijk: kies voor MINI/TEAM/BABY met zijn/haar naam of eentje met enkel de naam in handschrift.

Personaliseer rompers

TETRADOEKEN

Een tetradoek, daar kun je niet zonder! Ze zijn zacht en absorberend. Gebruik ze als doek tijdens het voeden of om je kleintje toe te dekken. Extra leuk met zijn/haar naam erop geborduurd.

Personaliseer tetradoeken

MUTSJES

met je mini's naam op geprint

Onze lifestyle klassieker is aangepast: nu wordt je mini’s (koos)naam er op geprint! Het mutsje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: wit, roze, donkerblauw, lichtblauw en grijs.

Personaliseer mutsjes

Fun patches

Een gat in je favoriete kledingstuk of wil je juist een persoonlijke touch geven aan je broek, blouse of accessoires? Dan zit je zonder twijfel goed met deze leuke strijkpatches uit onze Studio Unique-collectie. Voor welke kies jij?

shop patches

Hoe ga je te werk?

1.
Kies je kledingstuk

2.
Kies de maat

3.
Selecteer de kleur van je borduursel of print

4.
Geef je (koos)naam in

5.
Dubbel & triple check de spelling

6.
Vul je adresgegevens in

7.
Bestellen maar!

8.
Maak een leuke foto en deel met #JBCfamily