Stralend de zomer in
met 6 jurken voor elke figuur!
Terrasjeweer, lentefeest, vakantie of een meeting? Voor elke gelegenheid kan je wel een jurk gebruiken. Maar welke kies je en welke jurk past het beste bij jouw figuur? Ontdek Jani’s tip in 1 van de 6 video.
BEKIJK de video
Black & white
Zwart-wit wordt meer en meer gedragen in de zomer. Vroeger was dit not done, maar nu is de trend bijna niet meer weg te denken. Zwart-wit blijft een stijlvolle combinatie. Zorg voor zomerse accenten en ontdek de tips van Jani.
BEKIJK de video
Zet mama in de bloemetjes
Op zondag 8 mei vieren we Moederdag en laat JBC alle mama’s stralen! JBC zorgt voor een leuke verrassing in jouw favoriete JBC-winkel en bovendien geniet je dan van een lekker glaasje bubbels.
SHOP hier
Duurzame mode
voor het hele gezin
Voor een duurzame wereld geven we van biokatoen en zijn we groen van naaldje tot draadje! Ontdek onze 'REVIVE' collectie, met kledingstukken die tot de laatste vezel herbruikbaar zijn!
BEKIJK de video
Wij zijn lid van de fair wear foundation
En wij kiezen voluit voor eerlijke werkomstandigheden in textielfabrieken. Onafhankelijke inspecteurs gaan de fabrieken controleren op goede en veilige werkomstandigheden en correcte lonen. Zo kiezen we voor kwaliteitsvolle én maatschappelijk verantwoorde kleding. Faire kleding tegen een faire prijs.
MEER info
* 10% op het eerste artikel, 20% op het tweede artikel en 30% korting op het derde artikel t.e.m. 16 mei 2016. Op vertoon van je klantenkaart. Niet cumuleerbaar met andere voordelen of op Mid Season Sales artikelen. Kortingen geldig op maximum 6 artikelen. In de E-shop wordt de korting automatisch verrekend.

** Mid Season Sales: geldig t.e.m. 27/05/2016 op een selectie van artikelen in de E-shop en in de winkel op vertoon van je klantenkaart. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of promoties.

*** Check hier of jouw JBC-winkel open is.