Alle collecties voor meisjes

24 van 699 items

Collecties voor meisjes

Exclusieve meisjeskleding van de coolste merken shop je online bij JBC!

Bij JBC ontdek je exclusieve collecties speciaal ontworpen voor meisjes. Van hun favoriete tv-helden van Studio 100 en Ketnet tot Mickey Mouse van Disney. Daarnaast geniet je van de klassieke Hampton bays-collectie, de ecologische I AM-collectie gemaakt uit duurzame materialen en match je met het héle gezin in de #familystoriesJBC-collectie. Ideaal voor familiefeesten of op stap met het gezin.

Ook voor de belangrijkste dagen van het jaar hebben we collecties voorzien met de mooiste meisjeskleding. Binnenkort je communie? Ontdek de communiekleding voor meisjes. Van maxi plissérokken tot een stoere jumpsuits, er is voor ieder wat wils. Binnenkort je verjaardag? Hiephiephoera… Straal in een birthday T-shirt met verjaardagskroontje, je zal de ster zijn van de dag. Ontdek ook de leuke birthday attributen!

Ga mee op avontuur met je tv-helden van Studio 100 en Ketnet

In de Samson en Marie-collectie shop je flashy kleurtjes of longsleeves met Samson en Marie op je borst. Mee op avontuur in het kabouterbos doe je met de Plop-collectie. Fladder mee met Maya in de fleurige rokjes en jurken met print. Combineer met een cardigan in een hippe kleur en in 1-2-3 een vrolijk bijtje. Een echte natuurliefhebber zoals Heidi? Huppel mee door de bergen en de natuur in je fleurige outfit met bloemenprint. We like!

Al wat groter en fan van Ketnet? Ontdek de exclusieve Ketnet-collectie bij JBC. Ook Campus 12 met de originele truien, stoere sweaters en comfy jurken mogen natuurlijk niet ontbreken. Voel je gelijk Wilko, Vladimir of Keelin in je kleding van Nachtwacht, magische krachten inclusief! Last but not least geniet je van K3 kinderkleding, uren meezingen met de liedjes van je favoriete trio. Fun gegarandeerd!

Exclusieve collecties bij JBC!

Bij JBC hechten we veel belang aan duurzaamheid. Ontdek in onze ecologische I AM-collectie, trendy meisjeskleding gemaakt uit gerecycleerde materialen. Hampton Bays staat voor zijn kwaliteitsvolle klassieke kledingstukken waar je lang van kan genieten. Betaalbare ravotkledij shop je bij BESTies. Saai en grauw? Helemaal niet, leuke opschriften in felle kleurtjes aan een betaalbare prijs, ideaal!

Shop nu kinderkleding van de leukste collecties bij JBC. Laat je kleine spruit kiezen welke zij het leukste vindt en genieten maar. Snel naar school in je favoriete outfit! Shop online en geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 35 euro bij je thuis.