Denim Fit Guide Meisjes

MEISJES

Ben je op zoek naar de perfecte jeans? Onze denim fit guide legt alle fits uit en geeft je per fit een leuke stijltip. Nog een extra tip: ga voor verschillende fits zodat je kan afwisselen van jeans én look.

mom fit .

Een trendy jeans waar je dochter zich goed in voelt! De mom fit voor meisjes heeft een hoge taille, zit wat ruimer op het bovenbeen en versmalt naar de enkels. Een must in je dochters’ garderobe.

Stijltip

Combineer de meisjes mom fit jeans casual met een meisjes T-shirt of cropped sweater voor meisjes. Steek je meisjes T-shirt of tricot truitje langs voor een beetje in je broek zodat je broek in de kijker staat.

Wassingen

skinny fit .

De meisjes skinny jeans is een strakke broek, die tegelijkertijd comfortabel past dankzij de soepele stretch stof. De skinny jeans voor meisjes garandeert een trendy en comfy look! Kies jij voor een donker exemplaar of zie je liever een afgewassen skinny broek? Voor ieder wat wils!

Stijltip

Een dagje weg? Of een basic voor elke dag nodig waar je alles mee combineert? Dan is de skinny fit the way to go! Combineer deze favoriet met een blouse die je een beetje in je jeans steekt en een cardigan om je outfit af te maken. Een meisjes sweater zorgt voor een stoere meisjes look.

Wassingen

straight fit .

Deze spijkerbroek heeft een losse, recht naar beneden vallende pijp en wordt daarom ook wel de straight leg genoemd. Een echte klassieker!

Stijltip

Door de rechte pasvorm is hij bovendien geschikt voor ieders figuur. De meest veelzijdige jeans in je kast, met alles te combineren.

Wassingen

jegging fit .

De jegging voor meisjes lijkt op een skinny fit, maar heeft alle comfort van een legging! Door de elastische band sluit de jegging goed aan en zit deze super comfortabel. Ideaal voor kids!

Stijltip

Zit je dochter niet graag stil en draagt ze het liefst comfy kleren? De jegging got you covered! Draag met een wijde sweater voor meisjes of meisjes T-shirt voor extra volume.

Wassingen

wide leg fit .

De jeans heeft wijdere pijpen van bovenbeen tot enkels, zit comfortabel en draag je zowel chisue als casual.

Stijltip

Combineer je wide leg jeans met een los T-shirt of hemdje. Steek deze een beetje in je broek voor een nonchalante vibe. Zo zorg je ervoor dat de breedte van je broek overeenkomt met je bovenkant waardoor je figuur mooi tot uiting komt.

Wassingen

Ben jij gewoon om te shoppen met de fitnaam van je jeans? Ontdek hieronder met welke denim fit je jeans overeenkomt.

Meisjes fits

Elise Jegging fit

Marie Skinny fit

Peppa Culotte fit

Sam Mom fit

Billy Slouchy fit