Broeken - Meisjes 2-7

24 van 33 items

Broeken - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes broeken 2-7 jaar

De basis van je garderobe? De broek voor meisjes! Met een goede meisjes broek kan je eindeloos outfits samenstellen. Je moet er alleen maar een bovenstuk bij uitzoeken, en klaar is kees: casual met een meisjes trui en sneakers, gekleed met een chiquere blouse en ballerina's.

Meisjes broeken in alle mogelijke stijlen

Neem een kijkje op onze webshop en shop online een kwaliteitsvolle broek voor elke gelegenheid. Je vindt ze in verschillende kleuren, zoals donkerblauw en roze. De meisjes broeken lopen van 2 tot 7 jaar, oftewel van maatje 92 tot en met 134. Ze hebben allen een handige elastische en/of verstelbare taille zodat je dochter de broeken langer kan dragen. Vergeet de nieuwe collecties niet te bekijken. Stop alles wat je leuk vindt in je winkelmandje en geniet van onze snelle levertermijn. Toch niet helemaal je ding? Niet erg, je stuurt de broek gewoon gratis retour. Easy!

Meisjes broeken voor alle activiteiten

's Woensdags puilt je dochters agenda uit van de activiteiten. Al vroeg in de ochtend staat taxi mama klaar om haar prinsesje naar school te brengen. Ze steekt haar snel in een katoenen meisjes broek voor een nette school look en neemt afscheid aan de schoolpoort. 's Middags staat ze er alweer terug en doet haar kleine meid een jas voor meisjes aan om samen met de hond op wandel te gaan. Hierna grijpt mama in de kast naar een BESTies-outfit. Kleren om in te ravotten, tegen een zacht prijsje: die mogen best wat vuil worden. Perfect voor de knutselles waar mama dochterlief om 15u afzet.

Comfy broeken voor actieve meisjes

's Avonds gaat mini me voor de eerste keer op dansles! Ze heeft een beetje zenuwen, maar in haar comfy meisjes T-shirt en trainingsbroek zijn die na een paar pasjes alweer verdwenen. Haar danslerares Karen komt na de les vragen waar ze die leuke meisjeskleding heeft gekocht. Karen plant immers een dansoptreden. En voilà, een paar maanden later staat de hele dansgroep in matching outfits van JBC op het podium, zo cool!