T-shirts en tops - Meisjes 2-7

24 van 167 items

T-shirts en tops - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes T-shirts 2-7 jaar

Elke meid moet een goede voorraad meisjes T-shirts in haar kast hebben liggen. T-shirts zijn immers veelzijdig en combineren met alles. Of je dochter nu effen, gestreept, met opschrift of leuke dierenprint het leukste vindt, op de webshop van JBC heeft ze een enorme keuze aan betaalbare T-shirts, longsleeves en topjes voor meisjes. In verschillende kleuren, zoals roze, donkerblauw en rood. En in verschillende maten, van 92 tot maat 134. Dat winkelmandje geraakt in no time gevuld! En met onze snelle levertermijn heb je de bestelling snel in huis. Even passen en wat niet goed is, stuur je gratis retour. Wat een gemak!

Meisjes T-shirts combineren makkelijk

Of het nu je favoriete Studio 100 tv-helden zijn: Maya de Bij, Heidi, Samson, Plop ,... of een schitterende glitterprint. T-shirts zijn het kledingstuk bij uitstek om met prints all the way te gaan. Ook streepjes zijn bij T-shirts voor meisjes niet weg te denken. Een gestreepte meisjes longsleeve geeft je dochters outfit een preppy marinelook. Hou de rest van je look sober: effen meisjes broek en vest zodat het geen allegaartje wordt.

T-shirts voor meisjes: om te ravotten

's Zomers is een T-shirt en short de ideale speeloutfit. Kies voor onze BESTies-collectie. Dan mag je al wat ruiger ravotten, want BESTies zijn betaalbaar en mogen van mama wel wat vuil worden. 's Winters komt een longsleeve of coltruitje zeker van pas, als lekker warm laagje onder je trui. Nog even je meisjes jas erover en je bent helemaal klaar om de sneeuw te trotseren. Kijk ook even bij onze meisjes accessoires voor een muts, sjaal en wanten. Wedden dat je daarmee het sneeuwballengevecht gaat winnen!