Mid Season Sale: heel veel winterse artikelen toegevoegd + €10 korting per aankoopschijf van €60*

modepraatjes

  • Jeans fit guide voor dames: van een goede jeans word je nu eenmaal gelukkig.

    Jeans fit guide

    Terug naar de basisbehoeften: water, eten & denim. Van een goede jeans word je nu eenmaal gelukkig. Hij vormt de basis voor elke outfit en is onmisbaar in iedere kleerkast! Heb jij jouw perfect fit al gevonden?

    Shop denim

Terug naar de basisbehoeften: water, eten & denim. Van een goede jeans word je nu eenmaal gelukkig. Hij vormt de basis voor elke outfit en is onmisbaar in iedere kleerkast! Heb jij jouw perfect fit al gevonden?

Shop denim
Girlfriend jeans voor dames: door de hogere taille en smalle pijpen flatteert de girlfriend jeans een stuk meer dan de mannelijke tegenhanger.

Girlfriend

Door de hogere taille en smallere pijpen flatteert de girlfriend jeans een stuk meer dan de mannelijke tegenhanger. De jeans zit nog steeds heerlijk los aan de benen en is dus een echte topper, zowel op kantoor als tijdens een avondje uit. Shake it, relax, repeat!

Get girlfriend jeans
Boyfriend jeans voor dames: een losse pasvorm, heel comfy en super stylish.

Boyfriend

Ga eens uit je comfort zone met een baggy boyfriend jeans. We beloven je, hij zit ge-wel-dig! Door zijn losse pasvorm zit hij heel comfy en is hij tegelijkertijd super stylish. Eentje met scheuren creëert bovendien een stoere, zelfzekere look (ook al denkt je oma er misschien anders over).

Get boyfriend material
Skinny fit jeans voor dames: een zachte stretchstof zorgt ervoor dat de jeans elegant aansluit op je figuur.

Skinny fit / Faye

Wij zijn helemaal fan van de ultravrouwelijke skinny fit. Love your shape ladies! Zet je billen en benen daarom eens in de spotlight. De zachte stretchstof zorgt ervoor dat hij heerlijk elegant aansluit op je figuur.

Get Skinny fits
Fitted straight jeans voor dames: de straight leg jeans is comfy en tijdloos.

Fitted Straight / Ginger

Maak kennis met de jeans der jeansbroeken. De straight leg jeans is comfy en tijdloos. Als je het ons vraagt: een echte klassieker! Door de rechte pasvorm is hij geschikt voor ieder figuur, yep dat lees je goed! Kortom: een echte musthave voor elke dame.

Get Fitted straight
Slim fit jeans voor dames: aansluitende pijpen en een vrouwelijk silhouet.

Slim fit / Fenna

Een slim jeans is door zijn aansluitende pijpen en vrouwelijk silhouet een absolute favoriet. En omdat hij niet te strak en niet te los zit, is hij waarschijnlijk je meest geliefde broek in je garderobe. Krul die broekspijpen eens om voor een comfy chic look!

Get slim fits
Super skinny voor dames: geef je benen de aandacht die ze verdienen.

Super skinny / Mille

Geef je benen de aandacht die ze verdienen met een super skinny jeans. Door zijn strakke, stretchy pasvorm zorgt hij voor een sexy touch. Je benen lijken lang en slank, je billen worden gelift en je heupen krijgen meer volume. Prepare to make heads turn!

Get Super skinny
De flared jeans voor dames zit lekker losjes aan de knie en loopt wijd uit.

Flared jeans

Wijd, wijder, wijdst! De flared jeans zit lekker losjes aan de knie en loopt wijd uit. De hoge taille doet je benen ein-de-loos lijken. En dat effect wordt nog eens versterkt als je deze denim combineert met eyecatching hakken!

Get Flared jeans