Schoenen - Jongens 2-7

3 van 3 items

Schoenen - Jongens 2 tot 7 jaar

Jongensschoenen 2-7 jaar

Om jouw look te vervolledigen, kunnen naast de leukste jongenskleding, jongens sneakers niet missen. Schoenen die comfortabel zitten en leuk aan zijn = een must! Bij JBC vind je jongensschoenen van maat 28 tot en met maat 32. Bij je nieuwe outfit nog schoenen nodig? Voor een comfy tot geklede look, combineer met sneakers voor een stoere, trendy touch. De kinderschoenen bij JBC geven steun en comfort. Van witte sneakers het hele jaar door tot donkerdere geklede schoenen in de winter. Speel jij graag en wil je het risico niet lopen dat je veters de hele tijd loskomen? Ga dan voor een schoen met velcro strips! Ze zijn zo handig, je kleine spruit kan ze zelf sluiten en geen gevaren bij het snel lopen. Een speelse en makkelijke look, ideaal toch?!

Eindeloze combinaties met jongensschoenen

Combineer met een jongens jeans voor een stoere look. Hoe schattig zijn kids met een coole sneaker aan?! Wij smelten... Ga je liever voor een geklede jongens broek of short? Kies er een leuke T-shirt en jongens trui bij en je outfit is klaar. Draai de pijpen van je broek enkele keren om en je outfit is in 1-2-3 trendy! Voor elke stijl de gepaste sneaker. Kies welke jij leuk vindt en spelen maar!

Bij JBC weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste maat te vinden voor jouw kleine kadee. Shop jouw favoriete jongensschoenen online en geniet van gratis levering in je JBC-winkel. Een ander maatje nodig? Stuur gratis retour.