Basics - Jongens 7-14

1 van 1 items

Basics - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens basics 7-14 jaar

Hoe ouder je zoon wordt, hoe meer hij om zijn uiterlijk, en dus ook om zijn kleding, gaat geven. Leer hem meteen dat elke stijl begint met goede basics. De basics in kinderkleding zijn simpel: longsleeves, jeans en een comfy trainingsbroek mogen niet in je garderobe ontbreken. Die zijn moeiteloos combineerbaar, stuk voor stuk, en passen dus bij elke kledingstijl.

Basic T-shirts en longsleeves voor jongens

Elke jongen heeft een hoop T-shirts en longsleeves nodig. Deze vormen de basis van je outfits. Effen, gemêleerd of met streepjes, basic T-shirts matchen met al je jongens broeken. Wordt het buiten een beetje kouder? Dan opteer je voor een T-shirt met lange mouwen. En als het echt begint te kraken van de kou, dan is een basic rolkraagtruitje onder je winterjas een must.

Basic broeken voor jongens

Met een paar basic broeken in je kast kan je eindeloos combineren. Jeans in alle klassieke blauwtinten, chino’s in je favoriete kleuren als beige, blauw en kaki. Deze neutrale kleuren passen bij elk bovenstuk. Bekijk onze nieuwe collecties en begin te matchen. Makkelijk zat! Mag er voor jou toch nog een beetje meer comfort zijn? Dan kies je voor de basic trainingsbroek die je perfect met een bijhorend trainingsvest naar het sportveld kan dragen.

Shop de beste basics online op de webshop van JBC. Gratis levering in de winkel én gratis retour inbegrepen!