Onesies - Jongens 7-14

5 van 5 items

Onesies - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens onesies 7-14 jaar

Vind jij het ook zo zalig relaxen in de zetel met mama, papa, broer of zus? Dan zijn de onesies voor jongens echt iets voor jou! Een onesie is een comfortabele jumpsuit die bestaat uit één stuk. Ze hebben een handige rits of drukknopen zodat de kids ze zelf los of toe kunnen maken. Je kan ze dragen als huispak of als pyjama, ideaal voor een luie zondag of op een weekdag na bad.

Coolste dieren onesies voor jongens

Ga je voor een dierenonesie? Transformeer tot uil, draak, kangoeroe, schilpad, neushoorn én zoveel meer. Spelen maar, leef je uit als jouw favoriete diertje! Liever een onesie met een leuke print. Ze zijn zo cool! Een verkleedfeestje op de planning of is het bijna carnaval? De dierenonesies zijn oh-zo-leuk voor op zo’n dag! Ga voor een maatje groter, draag er je trui en jongens jeans onder en show je coole outfit! Je zal de ster zijn van de dag. Last-minute nog op zoek? Geniet van de snelle levertermijn op de webshop van JBC. Toch niet je ding, stuur gratis retour!

Fleece of katoenen onesies voor kids

De onesies zijn er in het fleece die zó comfortabel zijn dat je ze we de héle dag zou willen aanhouden. Ontdek onesies voor kids: zowel jij als zus schitteren in een onesie met coole print! Samen met héel de familie, fun fun fun! Wil je graag in een onesie slapen maar vind je de fleece onesies net iets te warm? Kies dan voor een katoenen onesie die zeer comfy zit door de zachte en stretchy stof maar die net wat luchtiger is. Ontdek ook de jongens pyjama's met leuke print. Slapen gaan was nog nooit zo leuk!