Tussenjassen - Jongens

9 van 9 items

Tussenjassen voor jongens

Een tussenjas is een absolute must-have voor je kleine of grote jongen. Zo is je zoon voorbereid met een goede jas voor het wisselvallige weer in het najaar. Ontdek onze collectie tussenjassen voor jongens van maat 92 tot en met maat 176 op onze webshop en in alle JBC-winkels.

Kwalitatieve jongens tussenjassen met kap

Bescherm je zoon tegen weer en wind met een tussenseizoensjas van JBC. Onze tussenjassen voor jongens zijn voorzien van een (afneembare) kap en insteekzakken zodat je zoon beschermd is tegen de wind en de regen.

Kies uit de volgende soorten jassen:

  • - De regenjassen voor jongens uit onze collectie zijn waterafstotend. Kies uit felle kleuren en unieke (dieren)prints. Voor ieder wat wils.
  • - Ontdek onze windproof en waterafstotende quilted jongensjassen. Verkrijgbaar in verschillende stoere kleuren. De dunne padding is ideaal voor warme winterdagen en het frisse lenteweer.
  • - Softshell jassen en jassen met warme binnenvoering van bijvoorbeeld fleece, mesh, … ontbreken ook niet in deze collectie.

Bij ons vind je ongetwijfeld de perfecte tussenjas voor je zoon! Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren op onze jongenskleding.

Tussenjassen voor het hele gezin bij JBC

Ben je nog op zoek naar een jas voor jezelf en je gezin? Neem dan zeker een kijkje naar onze volledige collectie met jassen voor het tussenseizoen voor baby’s, meisjes, dames en heren.