Tussenjassen - Meisjes

16 van 16 items

Tussenjassen voor meisjes

Een kwalitatieve tussenjas mag niet ontbreken in de kledingkast van je dochter. Met deze jas is ze beschermd tegen wisselvallig weer. Shop de collectie tussenjassen voor meisjes van maat 92 tot en met maat 176 op JBC.be en in alle JBC-winkels.

Shop mooie meisjes tussenjassen met kap

Wie tussenseizoen zegt, zegt warme winterdagen en fris lenteweer. Tijd dus om de tussenjas van je dochter uit de kast te halen. Zo kan je meid zonder zorgen buiten ravotten. Al onze tussenjassen voor meiden zijn voorzien van een kap en insteekzakken. Handig toch!

Vind de juiste match voor jouw dochter uit de volgende tussenjassen:

  • - Regenjas: de waterafstotende jassen houden het meeste water uit je dochters kleding. Ideaal voor het Belgische weer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en (dieren)prints.
  • - Quilted of doorgestikte jas: waterafstotend en windproof? Yes, please! De dunne padding is de ideale buitenlaag tijdens het tussenseizoen. Ontdek de collectie in leuke pastelkleuren.
  • - Jassen met elastische boord aan de zoom en mouwopeningen. Zo blijft de warmte binnen en kan de wind niet binnenglippen.

Stijl de jas op leuke outfits uit onze collectie meisjeskleding.

Ontdek kwalitatieve tussenjassen voor het hele gezin

Verwen jezelf en je gezin met de ideale jas voor het tussenseizoen. Kies uit neutrale, felle of pastelkleuren voor baby’s, jongens, dames en heren.