Zonnebrillen - Babyjongens

10 van 10 items

Jongens zonnebrillen voor baby’s

Een zonnebril voor je jongen is een echte must-have. Het staat altijd leuk én het beschermt de ogen van je baby. Kies uit allerlei designs en kleuren die de outfit meteen opvrolijken. Zo zal je zoontje met plezier en gemak zijn ogen uitkijken!

Iedere babyjongens heeft een leuke zonnebril nodig

Een zonnebril komt altijd van pas. Het zwakt namelijk de sterkte van het zonlicht af voor het de gevoelige ogen van je baby bereikt. Het is dus een van die babyaccessoires die niet mag ontbreken in de garderobe van je zoontje.

Daarnaast zijn hoedjes en petten ook erg handig om de outfit van je mini mee aan te vullen. Die helpen de zon uit de oogjes te houden, maar ook van de huid in de nek en op de borst. Ontdek ons uitgebreid assortiment en ga voor leuke prints, opvallende kleuren en speelse designs.

Voor elke outfit een babyzonnebril

Bij JBC vind je altijd een zonnebril die bij jouw zoontje en zijn babykleding past! Ga voor supervrolijke designs met een in het oog springende kleur of voor een cool model zoals een pilotenbril. Kunststoffen en metalen monturen, ronde en ovale glazen, je vindt het allemaal in onze webshop.

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor zonnebrillen en outfits voor babyjongens? Check onze Shop the looks! Daar vind je allerlei supertoffe outfits met items zoals T-shirts, broeken en accessoires voor babyjongens.

Bestel nu en laat je nieuwe items gratis thuis leveren vanaf € 35.