Haarbandjes - Babymeisjes

7 van 7 items

Baby haarband voor meisjes

Er is niets leuker dan een haarband als accessoire voor je baby. Dit is de kers op de taart voor je mini’s outfit. Bij JBC kan je kiezen uit talrijke designs, kleuren en stoffen. Ontdek nu de collectie op JBC.be.

Stretchy baby haarbandjes met leuke details

Bij JBC vind je stijlvolle baby haarbandjes voor elk seizoen:

  • - Een brede haarband van katoenis perfect om het hoofd van je mini te beschermen tijdens koude dagen. Hiermee kan je een leuke winter look creëren.
  • - Plan jij eerder een outfit voor de lente of zomer? Dan is toch een dunne haarband met bloemetjes patroonideaal voor een lente- of zomer look. Kies uit lichte pastelkleuren of felle trendkleuren.

Deze zijn niet enkel ideaal voor een outfit maar ze zijn ook perfect voor het hoofdje van je baby. Onze haarbandjes zijn stretchy en zacht. Dit zorgt ervoor dat het haarbandje soepel en comfortabel om het hoofdje van je mini zit.

Match je mini’s outfit met een baby haarband

Onze unieke collecties met babykleding voor meisjes zijn altijd aangevuld met bijpassende accessoires zoals haarbandjes en babykousen. Perfect om matching outfitste maken van kop tot teen voor je mini. Ontdek onze shop the looks voor babymeisjes en begin met matchen. Werk je mini’s outfit af met andere leuke babyaccessoires zoals zachte kousen, een trendy zonnebril,... .