Zonnebrillen - Babymeisjes

13 van 13 items

Meisjes zonnebrillen voor baby’s

Zonnebrillen voor je baby zien er altijd erg leuk uit. Ze zijn bovendien geweldig om je kleine meid goed mee te beschermen tegen de zon. Maak je keuze uit een van onze vrolijke, grappige en kleurrijke designs. Daarin kan je kleinste spruit de wereld stijlvol én veilig ontdekken!

Een zonnebril voor je meisje is een absolute must

Ga jij met je kleinste schat graag naar buiten op zonnige dagen? Haal dan zeker enkele van onze fantastische babyzonnebrillen voor meisjes in huis! Daarmee blijven de gevoelige ogen van je dochter beschermd tegen de intensiteit van zonnestralen. Door de weerkaatsing van het licht zijn ze zelfs in de schaduw nuttig!

Combineer de zonnebril met andere babyaccessoires en bescherm zo ook de tere babyhuid van je oogappel. Zet haar bijvoorbeeld een superleuk hoedje of een toffe pet op! Bij JBC vind je hoedjes voor babymeisjes met cute prints, interessante details en handige knooplinten.

Stralende zonnebrillen voor jouw dochtertje

Bij JBC kan je uit heel wat verschillende designs van babyzonnebrillen kiezen. Je vindt er in onze webshop met ronde glazen, ovale glazen, kunststoffen monturen en metalen monturen. Ga voor een leuke pilotenbril of voor een babyzonnebril met print!

Match de zonnebril met onze kwalitatieve babykleding of net andersom. Haal voor je dochtertje een mooi kleedje in huis of style een leuk T-shirt met een luchtige babyshort. Laat de items gratis in een JBC-winkel leveren of meteen thuis vanaf € 35!