CAMILLE x JBC CAMILLE x JBC

CAMILLE’s zomermusthaves

- nieuwe zomercollectie -

Op vakantie met CAMILLE, of toch met haar musthaves. CAMILLE zorgde voor zomerse toppers die niet mogen ontbreken in je vakantiekoffer. Van swimwear tot de leukste zomeritems én ook deze keer weer schoenen. WOW! De collectie shop je van maat 6 tot 14 jaar en enkele items in XS tot XL en 4 en 5 jaar.

Exclusieve online pre launch: shop de collectie vanaf nu exclusief op JBC.be! Is je maatje online niet meer beschikbaar? Niet getreurd want je shopt de collectie vanaf dinsdag 7 mei in alle JBC-winkels.

CAMILLE x JBC

Shop de nieuwe CAMILLE-collectie en maak na aankoop kans op een duoticket voor de MAGIE-tour aan zee van 04/05 tot 12/05. Zing en dans op CAMILLE haar grootste hits tijdens een spetterende show boordevol magie in het Kursaal Oostende.*

CAMILLE x JBC

“Wist je dat ik ook eigen schoenen heb ontworpen? Gemaakt uit echt leer en perfect voor die danspasjes. Oh, en voor de zomer zijn er ook vrolijke slippers. Verkrijgbaar in maat 31 tot 40.”

CAMILLE x JBC

“Ik ben zooo benieuwd wat jullie van de collectie vinden! Ik ben alvast helemaal in de wolken. Deel jouw favoriete outfit(s) zeker op Instagram of Tiktok en tag @JBCfashion en mij!” 💛

Ontdek CAMILLE in de JBC-wereld in Roblox

Steel de show ‘in real life’ én digitaal met de CAMILLE-collectie en word helemaal ondergedompeld in haar leefwereld. Zo kan je in JBC WORLD in ROBLOX spelletjes spelen met je avatar en feesten op het virtuele concert van CAMILLE. Supercool!

Ga naar roblox
CAMILLE x JBC

Hoe maak ik een account in Roblox?

Download Roblox via de officiële website via je browser of download de app voor iOS of Android

Maak een account aan door je aan te melden via het "Sign up" teken

Heb je al een account? Ga dan meteen naar de JBC-world.

Nog niet helemaal duidelijk? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.