Basics - Meisjes 7-14

1 van 1 items

Basics - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes basics 7-14 jaar

Basisstukken die je met alles kan combineren zijn een must voor in jouw kleerkast. Een T-shirt nodig die je bij alles kan combineren of net een meisjes jeans die past bij je favoriete blouse of sweater? Ontdek de meisjes basics van JBC op de webshop.

How to wear basics meisjes

Niet goed weten wat aan te doen in de ochtend? Kies een basic meisjes T-shirt, jeans en een hippe meisjes trui en je look is op 1-2-3 gereed. Fun, comfy en snel naar school! Basic outfit, saai? Zeker niet! Met een preppy meisjes broek, wit T-shirt en toffe cardigan ben je zeer trendy. Basic = in! Ga jij net voor een rokje of broek met een extra touch? Combineer je outfit met basics zodat je look in balans is.

Meisjes kousen

Is het herfst of winter en worden de dagen al wat kouder? Zoek je nog kousen voor meisjes die bij alles passen? Ontdek bij de basics voor meisjes blauwe, grijze, witte kousenbroeken met of zonder glitter die je met elke outfit kan combineren. Ze zijn gemaakt van stretchy katoenmix zodat je de hele dag kan spelen naar hartenlust zonder je zorgen te maken dat je kousenbroek niet goed zit. Ontdek ook de leuke kniekousen en waarmee je die extra touch aan jouw outfit geeft! In de lente en zomer geniet je van de leukste sokken voor in je sneakers. Fun, fun, fun!