Onesies - Meisjes 7-14

3 van 3 items

Onesies - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes onesies 7-14 jaar

Op zoek naar een leuk huispak of logeren bij je beste vriendin? JBC got you covered! Ontdek de leukste onesies voor meisjes op de webshop of in je favoriete JBC-winkel voor de grote meisjes van 7 tot 14 jaar, oftewel van maat 134 tot en met maat 170. Een drukke dag op school gehad en een beetje moe s' avonds? Of op zaterdag met mama mee naar de winkel en erna samen relaxen? Wissel je outfit in voor een onesie! Ze zijn comfy en cool, ideaal voor een luie zondag met héél het gezin. We moeten toegeven... we love it!

Coole onesies voor meisjes online bij JBC

Onesies zijn jumpsuits die gemaakt zijn van een zachte stof. Ze bestaan uit één stuk en zijn super-handig om aan te trekken. De fleece onesies zijn onze favoriet, ze voelen zo zacht aan. De unicorn onesie al ontdekt? Hoe cool! Liever een onesie met een allover print of een ander diertje? Je vindt het allemaal op de webshop van JBC. Je sleepover met je beste was nog nooit zo leuk, beiden een onesie aan, leuke film op en genieten maar! Pantoffels aan en je chill-outfit is hélemaal compleet. Ideaal om te relaxen! Worden de nachten al wat kouder? Hou je favoriete onesie aan, lekker knus voor in bed. Liever een katoenen pyjama of slaapkleedje in de lente? Ontdek dan ook zeker de leukste meisjes pyjama's.

Geniet van de onesies voor kids op de webshop van JBC! Kijk jij ook al zo uit naar je nieuwe onesie? Geniet van de snelle levertermijn en gratis retour, 60 dagen bedenktijd!